Om oss

Stenkrosare som körs

Vi är experter inom stenkrossning och erbjuder skräddarsydda lösningar

På Velox strävar vi efter att hjälpa dig att producera så många ton som möjligt till så låg kostnad som det går. Vi är experter inom stenkrossning och erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa dig att, optimera era processer och uppnå en lönsam produktion.

Vårt dedikerade team av erfarna specialister är passionerade för att leverera innovativa och effektiva lösningar som ger verkliga resultat. Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna utmaningar och mål. Därför tar vi oss tid att lyssna och förstå just dina specifika behov innan vi utformar skräddarsydda strategier och lösningar.

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa lösningar i tid och inom budget. Vi tror på öppen kommunikation och ett nära samarbete för att säkerställa att ni är involverade i hela processen för att skapa långsiktiga relationer.

Välj Velox Sweden som din partner för att ta din verksamhet till nästa nivå. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina produktionsmål.

Velox logo symbol

Hur vi arbetar

Velox symbol Service

Vi sätter service i centrum för allt vi gör. Vi brinner för att leverera enastående upplevelser och lösningar för att skapa långsiktigt framgångsrika relationer med er. Vårt dedikerade team av erfarna och engagerade experter är alltid redo att ta itu med eventuella frågor och utmaningar som ni kan ha. Vi är stolta över att erbjuda snabb respons, effektiva lösningar och att vara tillgängliga för att stödja er produktion med vår kunskap.

Velox symbol Jordnära

Vi vill ha ett nära samarbete med våra kunder. Innan vi åtar oss ett uppdrag måste vi veta att vi har tillgång till de resurser som krävs för att göra ett bra jobb. Vi arbetar nära våra kunder med korta beslutsvägar och är lyhörda för era intressen.

Velox symbol Utvecklande

Vi tror på ständig utveckling och strävar alltid efter att bli bättre och växa i vårt arbete. Genom att vara utvecklande sträcker vi oss bortom det bekväma och tar oss an nya utmaningar. Vi ser varje hinder som en möjlighet att lära oss och växa. På Velox är vi dedikerade till att vara en drivkraft för positiv förändring och tillväxt för våra kunder. Genom att vara utvecklande strävar vi efter att skapa en framtid där möjligheterna är obegränsade.

Velox symbol Pålitliga

Våra kunder ska känna sig trygga när de kontaktar Velox. Det innebär att vi alltid ska uppträda med god affärsetik, kompetens och yrkesskicklighet. Vi ska ha bra planering, göra det rätt från början, eliminera risker och hålla löften. Genom en ärlig och förtroendefull dialog med våra kunder och leverantörer ska vi skapa och upprätthålla långsiktiga och goda relationer.

Skräddarsydda lösningar som hjälper företag att lyckas med sin produktion

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som hjälper er att optimera produktionsprocessen och samtidigt maximera effektiviteten. Vår expertis inom krossning gör att vi kan erbjuda innovativa slit- och reservdelar för att hantera utmaningar och öka produktiviteten.

Vi vet vilka lösningar just er produktion behöver för att säkerställa ett högkvalitativt material. Våra lösningar hjälper till att minska driftstopp och ökar produktionen.

Vår dedikerade expertis inom krossning gör oss till en pålitlig partner för företag som strävar efter att förbättra sin verksamhet. Vi förstår de unika utmaningar och behov som ni står inför och arbetar nära er för att hitta den bäst lämpade applikationen.

På Velox Sweden kombinerar vi vårt tekniska kunnande med vår förmåga att förstå företagens unika behov och mål. Vi levererar skräddarsydda lösningar som hjälper företag att lyckas i med sin produktion.

Vita stenkrossare som arbetar